ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.67595 BGN | gbp 1 GBP = 2.18663 BGN | chf 1 CHF = 1.68128 BGN |

Стартира електронният прием на първолаци в Провадия

 

 

 

За първи път в Община Провадия ще бъде използвана Система за електронен прием (СЕП) в първи клас за учебната 2017-2018г.  Всички деца, кандидатстващи за прием в първи клас, задължително трябва да се регистрират в електронната система.

 

Всеки родител може да кандидатства за неограничен брой училища на територията на общината - само с едно заявление. За близнаци и тризнаци кандидатстването също ще се извършва с едно заявление, като в него се вписват данните на всички деца. Приемът се извършва въз основа на определени от всяко училище критерии.

Заявителят подава заявление по образец по електронен път (онлайн на сайта за прием) или на място в училището, което е от района по настоящ адрес в град Провадия.
 

Ако данните се подават на хартиено заявление, те ще се въвеждат в момента на подаването му в електронната система от отговорен служител в училището, който предоставя на заявителя генерирания входящ номер и парола за достъп за последваща редакция през профила на заявителя в специализирания сайт за прием.


Всяко дете има право на една регистрация в системата – само по един от двата начина (електронен или на място). За едно дете може да бъде издаден само един входящ номер. Двата начина са равностойни.

Начална дата за отваряне на системата  - 20.05.2017г. от 10.00ч. Крайна дата за затваряне на системата - 31.05.2017г. до 23.59ч.

За допълнителна информация:
Тел: 0893691059
Ел.поща: delo_prosveta@provadia.bg

Можете да подавате своите заявления онлайн на адрес:
https://provadiakg.is-vn.bg

 

 

 

 

 

 

 

Категория: Местни новини

Добавено: 22 Май 2017, 11:11

Прочетено: 1052 пъти

сподели новината

Коментари

Ако искате да коментирате, влезте или се регистрирайте.

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж