ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.79913 BGN | gbp 1 GBP = 2.22385 BGN | chf 1 CHF = 1.85264 BGN |

Горско бягане с нощен старт ще се проведе в гр. Провадия

 

 

 

Горско бягане с нощен старт ще се проведе на Крепост Овеч гр. Провадия, съобщават от iRun-Варна. Нощното бягане се организира за втора поредна година и ще стартира  7 минути след залез слънце на 26 август.

Дистанциите ще са  8.5, 14, 23 км, като старт/финалът ще е на Централния площад  до сградата на Община Провадия. Състезанието стартира в 20:00 часа. Всички нерегистрирани участници, които желаят да се запишат на място, трябва да се явят в 18:45, а всички регистрирани и записани участници - в 19:00 - за получаване на стартов номер. Регистрациите приключват в 19:30.
 

За всички участници ще бъде осигурена минерална/изворна вода и подкрепителни пунктове с леки храни (един в старт/финал зоната и допълнителни по трасетата). Отчитането на времето ще се извършва с електронни чипове, а резултатите, заедно с прекрасни професионални снимки, ще бъдат качени онлайн и достъпни за всички.

 

Ще има подаръци и награди от спонсори. Също така медали ще получат най-бързите трима мъже и най-бързите три жени във всички дисциплини. Ще има грамоти и медали за всички участници на всички дистанции и за всички доброволци.


Таксата за участие в състезанието при предварително записване до 13 август е 25 лв., при записване и заплащане в срок от 14.08 до 21.08 таксата е 30 лв. и 35 лв. при регистрация на място в деня на състезанието.

 

След 21.08 регистрациите онлайн ще бъдат прекратени, а всички регистрации, които не са потвърдени с плащане, ще бъдат анулирани и желаещите ще могат да се запишат само на място.

 

 

 

 

 

 

 

 

Категория: Местни новини

Добавено: 1 Август 2017, 10:03

Прочетено: 2470 пъти

сподели новината

Коментари

Ако искате да коментирате, влезте или се регистрирайте.

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж