ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.64826 BGN | gbp 1 GBP = 2.28144 BGN | chf 1 CHF = 1.76408 BGN |

„Бюро по труда” Провадия набира кандидати за работа в Испания и Португалия

 

 

 

Дирекция „Бюро по труда” Провадия чрез EURES мрежата на Агенцията по заетостта набира кандидати за бране на ягоди в Испания. Интервютата за подбор ще се проведат през януари 2018 г.

 

Очакваното заминаване на одобрените кандидати е през февруари и март 2018 г. Трудовите договори се подписват на място в Испания и съдържат клауза за пробен период до 15 дни.

 

Кандидатите трябва да са само жени, на възраст от 25 до 45 г., да имат опит в селскостопанска работа или желание да работят на полето, да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно.

 

Настаняването е в жилища на работодателя, които са безплатни. Заплащат се само режийните разходи. Разходите за път до Испания са за сметка на кандидата, като стойността на билета се удържа от първата му заплата. Връщането до България е за сметка на работодателя, ако работникът остане до края на кампанията и не напусне самоволно работа. Кандидатите следва да заявят своя интерес в бюрата по труда по местоживеене до 22 януари 2018 г.

 

Набират  се  и  кандидати за бране на меки плодове – малини, ягоди и боровинки в Португалия. Кандидатите могат да бъдат мъже и жени, на възраст от 18 до 50 години. Договорите са за 3 или за 8  месеца. Осигурено е настаняване, заплащат се само режийните разходи. На работниците се осигурява храна или се заплащат средства за храна. Заминаването за Португалия е организирано.

 

Записване в Дирекция „Бюро по труда” чрез попълване на апликационна форма до 12 януари 2018г.

 

 

 

 

 

 

Категория: Местни новини

Добавено: 12 Декември 2017, 10:39

Прочетено: 5281 пъти

сподели новината

Коментари

Ако искате да коментирате, влезте или се регистрирайте.

Търсене в сайта:

Все още не са добавени препоръчани статии.

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж