ВХОД:
Вход с Fb:
София: ::   |   Лондон: ::   |   Ню Йорк: ::   |   Токио: ::   |  

Новини

Ротари клуб – Провадия дари компютри на възрастни хора

Домът за лица с физически увреждания в град Провадия се сдоби с пет броя компютри - три настолни и два преносими, които са дарени от Ротари клуб – Провадия за нуждите на живущите в дома възрастни хора.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 16 Септември 2014, 11:51

Пореден абсурд - подлезите светнаха, но пък ги заключиха. (Видео)

Пореден абсурд с ЖП подлезите в гр. Провадия. Само седмица след публикацията „Ремонтираните ЖП подлези в Провадия отново тънат в мрак и мръсотия” Община Провадия се задейства и пусна осветлението в трите обновени ЖП подлези в града.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 12 Септември 2014, 21:59

Община Провадия откри обществена поръчка за 13 броя климатици

Община Провадия откри обществена поръчка за доставка и монтаж на климатици, които ще бъдат закупени със средства от бюджета на Община Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 8 Септември 2014, 16:20

Децата на Провадия се радват на четири нови детски площадки

Децата на Провадия и техните родители вече се радват на четири нови детски площадки, изградени до Ловен дом, градинката до църквата и две в кв. „Север”, съобщават от Община Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 3 Септември 2014, 12:58

Ремонтираните ЖП подлези в Провадия отново тънат в мрак и мръсотия.(видео)

Ремонтираните преди два месеца ЖП подлези в гр. Провадия отново тънат в мрак и мръсотия. За да преминат провадийци през тях е необходимо да имат голям кураж и противогаз. Липсата на осветление отново е превърнало подлезите в нерегламентирани тоалетни заведения излъчващи остра неприятна миризма.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 3 Септември 2014, 11:15

Легендарният Ориент Експрес ще премине през Провадия

Легендарният Ориент Експрес ще премине през Провадия, съобщават от ЖП гара Провадия. Луксозният пътнически влак ще прекоси града утре (02.09.2014 г.) в 16:43 часа. Маршрутът му свързва Париж и Истанбул, като едновременно с това се явява връзка (буквално и символично) между два континента – Европа и Азия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 1 Септември 2014, 23:31

"Бюро по труда" - Провадия търси мед. сестри, лекар и социални работници

Към 1-ви септември "Бюро по труда" - гр. Провадия е обявило 15 свободни работни места. Търсят се мед. сестри, лекар, учители, социални работници и сервитьори. Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 1 Септември 2014, 21:35

Провадиец заби юмрук в лицето на полицай

Служител на полицията в Провадия е бил ударен от 30-годишен мъж, който не бил между трезвите, докато изпълнява служебните си задължения. Това станало на 28 август малко след полунощ в квартал Север в града, съобщиха от полицията. Униформеният е с отоци по лицето, които законът квалифицира като лека телесна повреда.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 29 Август 2014, 18:22

Разкриха данъчна измама за стотици хиляди левове в Провадия

Вчера, по време на извършване на процесуално – следствени действия под надзора на Окръжна прокуратура – Варна и в условията на досъдебно производство за неправомерно ползване на данъчен кредит (ДДС) от частни фирми, са извършени полицейски проверки на три адреса в гр. Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 28 Август 2014, 22:52

Година преди изборите Община Провадия започна ударни ремонти

Година преди изборите Община Провадия се активизира и започна ремонти на територията на целия град. Вчера тежки машини с приоритет асфалтираха улицата пред блока на кмета на Провадия Филчо Филев. Също така с приоритет бяха сменени и тротоарните плочки на улицата на Председателят на Общ. съвет гр. Провадия Бисер Денев, а улици като „Дунав“, която се намира на метри от Община Проявадия и е в окаяно състояние, остава отново неасфалтирана

 

Категория: Местни новини

Добавено: 26 Август 2014, 11:27

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук