ВХОД:
Вход с Fb:
София: ::   |   Лондон: ::   |   Ню Йорк: ::   |   Токио: ::   |  

Новини

Провадиец заби юмрук в лицето на полицай

Служител на полицията в Провадия е бил ударен от 30-годишен мъж, който не бил между трезвите, докато изпълнява служебните си задължения. Това станало на 28 август малко след полунощ в квартал Север в града, съобщиха от полицията. Униформеният е с отоци по лицето, които законът квалифицира като лека телесна повреда.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 29 Август 2014, 18:22

Разкриха данъчна измама за стотици хиляди левове в Провадия

Вчера, по време на извършване на процесуално – следствени действия под надзора на Окръжна прокуратура – Варна и в условията на досъдебно производство за неправомерно ползване на данъчен кредит (ДДС) от частни фирми, са извършени полицейски проверки на три адреса в гр. Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 28 Август 2014, 22:52

Година преди изборите Община Провадия започна ударни ремонти

Година преди изборите Община Провадия се активизира и започна ремонти на територията на целия град. Вчера тежки машини с приоритет асфалтираха улицата пред блока на кмета на Провадия Филчо Филев. Също така с приоритет бяха сменени и тротоарните плочки на улицата на Председателят на Общ. съвет гр. Провадия Бисер Денев, а улици като „Дунав“, която се намира на метри от Община Проявадия и е в окаяно състояние, остава отново неасфалтирана

 

Категория: Местни новини

Добавено: 26 Август 2014, 11:27

Река Провадийска се превръща в гора.

Река Провадийска се превръща в гора. Дървета и храсти най-необезпокоявано си растат в коритото на реката, правейки така, че отстрани то да изглежда като малка горичка. Задръстените корита на реките са една от главните предпоставки за наводнения по време на есенния дъждовен сезон.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 22 Август 2014, 19:34

Провадиец ограби съгражданин, източи му дебитната карта

32-годишен мъж от Провадия нападна и открадна дебитна карта от свой съграждадин, а след това изтегли 400 лева. За случилото се в полицията съобщил 24-годишният притежател на картата.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 20 Август 2014, 12:33

Местата без ток в община Провадия за утре - 20 август

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности и профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия в община Провадия, утре - 20.08.2014 г. без електрозахранване ще бъдат следните райони:

 

Категория: Местни новини

Добавено: 19 Август 2014, 21:51

В Провадия се проведе турнир по футбол за деца

Вчера в гр. Провадия се проведе турнир по футбол за деца родени през 2004 г. организиран от домакините ФК "Атлетик" - Провадия. Освен домакините в турнира взеха участие и отборите на ФК"Дунав" гр.Русе, ФК "Добруджа 1919" и ФК "Тополи" с. Тополи.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 14 Август 2014, 21:12

Крадци оставиха без ток вилната зона на Провадия

Пореден случай на кражба на части от електроразпределителната инфраструктура на „Енерго-Про Мрежи“ остави десетки клиенти без ток във вилна зона Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 14 Август 2014, 10:24

Новата детска площадка в парк Ловен дом е без осветление

С нова детска площадка се сдобиха малчуганите в южната част на гр. Провадия. Съоръженията за нея са произведени и монтирани от провадийската фирма „Импресия” в парк "Ловен дом" по поръчка на Община Провадия. На разположение на децата са нови пързалки, люлки, клатушки и катерушка.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 8 Август 2014, 15:34

32 общини, между които и Провадия, остават без еврофинансиране до 2020

32 общини в България, между които и Провадия, остават без европейско финансиране до 2020 година, съобщи в Бургас бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 5 Август 2014, 10:46

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук