ВХОД:
Вход с Fb:
София: ::   |   Лондон: ::   |   Ню Йорк: ::   |   Токио: ::   |   usd 1 USD = 1.74394 BGN | gbp 1 GBP = 2.68832 BGN | chf 1 CHF = 1.80677 BGN |

Новини

Приключи първото по рода си природно бягане "Крепост Овеч"

Рекорден брой участници се включиха вчера в първата по рода си надпревара в горско бягане през крепостта „Овеч” в гр.Провадия, съобщи организаторът на събитието е iRun.bg. Общо 161 души стартираха в четирите различни дистанции.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 31 Август 2015, 21:38

В знак на протест ръководство на „ГЕРБ” в Провадия си подаде оставката

Часове след посещението днес на Цветан Цветанов и кмета на Варна Иван Портних в Провадия за срещна с членове и симпатизанти на партията и представяне на кандидат кмета Дияна Агностева, Общинско ръководство на ПП „ГЕРБ” в Провадия разпространи Декларация, с която в знак на протест с номинацията на лансираната и повлияна от ДПС Дияна Агностева, си подава оставката. Декларацията гласи:

 

Категория: Местни новини

Добавено: 30 Август 2015, 20:55

Елена Георгиева Велкова е следващият представен от екипа Ивайло Илиев

Елена Георгиева Велкова е следващият човек от екипа на независимия кандидат за кмет на община Провадия – Ивайло Илиев Илиев. Тя ще бъде и кандидат за общински съветник от местната коалиция „Провадия Днес”.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 28 Август 2015, 13:36

На 5 септември Провадия ще отбележи Международния ден на лешоядите

Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) и Община Провадия ви канят заедно да отпразнуваме Международния ден на лешоядите – 5 септември (събота).

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Август 2015, 21:03

Бившите гербаджии станаха Барековци

Бившата структура на ГЕРБ – Провадия заедно със своя кандидат кмет Йордан Михалев премина в редиците на Барековата партия „България без цензура”. Това стана ясно по време на консултациите за сформиране на Общинска избирателна комисия в Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Август 2015, 20:50

Илияна Кънчева Иванова моли за помощ

Илияна Кънчева Иванова моли за помощ. Тя е пострадала при автомобилна катастрофа, от която е получила фрактура на 12-ти гръден прешлен. Илияна се нуждае от средства за закупуване на импланти за гръбначна стабилизация, които са на стойност 3 600 лв.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Август 2015, 10:46

Ивайло Илиев представи следващите двама от своя екип

Изненадващо днес независимият кандидат за кмет на община Провадия - Ивайло Илиев Илиев представи двама от своя екип. Това са кандидатите за кметове на селата Добрина и Бозвелийско - Наталия Любомирова Танева и Айше Руменова Иванова.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 26 Август 2015, 18:32

Обраха магазин за бяла и черна техника в Провадия

Крадец вилня в магазин за бяла и черна техника намиращ се на ул. "Цар Освободител“ в Провадия, съобщиха от полицията. Вчера неизвестно лице е проникнало в помещението с техника и е успяло да изнесе оттам четири преносими компютъра и два таблета.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 21 Август 2015, 18:06

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Провадия Дияна Агностева остана без хора

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Провадия Дияна Агностева остана без хора. След като не намери подкрепа от своите бивши съпартийци от ПП „Нашият град” и бившия кмет Георги Янев, Агностева направи опит да получи подкрепата от бившите местни гербаджии, от които Борисов свали доверието си.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 21 Август 2015, 11:32

В Провадия ще се проведе горско бягане „Крепост Овеч“

На 30 август 2015 г./неделя/ от 9.00 часа в Провадия ще стартира Горско бягане „Крепост Овеч“. Организатор на събитието е iRun.bg, а генерален спонсор – Oбщина Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 20 Август 2015, 18:00

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж