ВХОД:
Вход с Fb:
София: ::   |   Лондон: ::   |   Ню Йорк: ::   |   Токио: ::   |  

Новини

Промени в Закон ще вади на светло братята масони от Провадия

Оказва се, че и в Провадия има масонска ложа с членове, които не са случайни хора. При създаването и, „братята масони от Провадия са се опрели на славното минало на града” и са избрали за име на своята ложа първото известно име на днешна Провадия - „Проватон”

 

Категория: Местни новини

Добавено: 18 Декември 2014, 20:04

Бившето СПТУ по машиностроене в Провадия става спортна площадка

Община Провадия ще строи открита спортна площадка през 2015 г. на мястото на бившето училище по Машиностроене в града, което беше съборено през 2012 г.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 17 Декември 2014, 17:23

Обявиха работното време на детските градини в Провадия за празниците

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Община Провадия публикува работното време на общинските детски градини. Те ще работят както следва:

 

Категория: Местни новини

Добавено: 17 Декември 2014, 15:16

Провадия остава без европари за депо за битови отпадъци

Окончателно Провадия остава без европари за изграждане на депо за битови отпадъци, което от своя страна ще доведе до ново увеличение на такса „смет”. „През новия програмен период - 2014 – 2020 г. по оперативните програми на ЕС няма да се финансира изграждане на депа за управление на битови отпадъци.”

 

Категория: Местни новини

Добавено: 15 Декември 2014, 20:02

ЖП гара Провадия с ново разписание за движението на влаковете

От днес влиза в сила новият График за движение на влаковете на „Холдинг Български държавни железници“ ЕАД. За Провадия бързият влак София – Варна, които пристига на гара Провадия в 22:08 ч. ще спира и на спирка Добрина в 22:13.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 14 Декември 2014, 16:03

Община Провадия отпусна средства за децата болни от муковисцидоза.

Община Провадия отпусна средства на трите деца от Провадия болни от муковисцидоза. Това се случи месец след публикуване на статията „Кметът на Община Провадия отказа за втори път помощ за деца болни от муковисцидоза.”

 

Категория: Местни новини

Добавено: 9 Декември 2014, 21:07

Запалват светлините на Коледната елха в Провадия

Светлините на градската коледна елха в Провадия ще бъдат запалени утре - 09 декември. Празникът ще започне в 17:00 часа на централния площад в града пред часовниковата кула.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 8 Декември 2014, 19:30

Коледни премии за добре свършена работа в Община Провадия

Коледни премии за добре свършена работа ще получат служителите на Община Провадия, въпреки задълбочаващата се финансова криза в страната. Това решиха общинските съветници на последното редовно заседание на ОбС-Провадия

 

Категория: Местни новини

Добавено: 4 Декември 2014, 20:01

Възрастна жена и мъж загинаха при катастрофа край Провадия

Двама души загинаха при катастрофа в община Провадия, съобщиха от полицията във Варна. Те са пътували в "Опел", който се е блъснал в крайпътно дърво. Съобщение за пътнотранспортното произшествие е получено в 11:00 ч. днес. Инцидентът е станал на пътя между селата Габърница и Петров дол.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 3 Декември 2014, 18:31

Копия на две чудотворни икони пристигат в Провадия

С благословението на Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан копия на две чудотворни икони намиращи се в строящия още храм „Св. прпмчк. Прокопий Варненски" във Варна ще бъдат изложени за поклонение в град Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 1 Декември 2014, 17:59

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук