ВХОД:
Вход с Fb:
София: ::   |   Лондон: ::   |   Ню Йорк: ::   |   Токио: ::   |   usd 1 USD = 1.73006 BGN | gbp 1 GBP = 2.60395 BGN | chf 1 CHF = 1.86839 BGN |

Новини

Обявиха грипна ваканция в Белослав, Ветрино и Провадия

Преустановен е учебният процес във всички училища в общините Белослав, Ветрино и Провадия поради висока заболеваемост от грип и остри респираторни заболявания. Това съобщи за Фокус Венцеслава Генова, началник на Регионалния инспекторат по образование във Варна.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 28 Януари 2015, 16:56

Регистрираме Сдружението за саниране в Регистър Булстат

Агенцията по вписвания (АВ) е напълно готова да приеме в необходимия срок заявленията за регистрация на желаещите да участват в „Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Януари 2015, 19:39

Грипна ваканция за общините Аврен, Дългопол, Девня и СОУ „Димитър Благоев“ в Провадия

Учениците, които посещават школата във варненските общини Аврен, Дългопол и Девня, излизат в грипна ваканция от утре 28-ми януари до 3-ти февруари. Грипна ваканция в община Провадия е обявена само за СОУ „Димитър Благоев“. Това съобщи шефката на Регионалния инспекторат по образование Венцеслава Генова.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Януари 2015, 16:56

Стартира националният ученически конкурс „Цончо Родев”

Стартира националният ученически конкурс „Цончо Родев” за разказ на историческа тема „Изпитание”. В него ще могат да вземат участие ученици от цялата страна от 7-ми до 12-ти клас (за учебната 2014- 2015 година). Участието е индивидуално.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 23 Януари 2015, 19:02

След „повдигане на короните”, дървета в Провадия останаха без корони

Орязване на целите корони на дървета бе извършено вчера на улица "Сан Стефано" в гр. Провадия. Поводът - "повдигане короните на дърветата".

 

Категория: Местни новини

Добавено: 21 Януари 2015, 11:15

Суворово открива нов стадион, Провадия заключи своя (видео)

На 4 февруари в Суворово се открива напълно нов стадион. Отборът на домакините ще изиграе първия си контролен мач на новото спортно съоръжение с ФК „Ботев” (Нови пазар). Теренът на новото игрище е с изкуствена трева, а на трибуните са монтирани 600 пластмасови седалки. 250 от тях са покрити с козирка.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 20 Януари 2015, 21:20

Провадия с най-голяма разкриваемост на престъпления

Полицейското управление в Провадия може да се похвали с най-голяма разкриваемост на престъпления за миналата 2014 година, става ясно от отчет на Областната дирекция на МВР, съобщава Topnovini.bg. За втората половина на 2014 г. тя е била близо 50%.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 20 Януари 2015, 14:16

Безплатно саниране на панелните блокове в Провадия

През лятото на тази година се очаква да започне санирането на първите панелни и стоманобетонни жилищни сгради по националната програма за саниране. Най-важното е, че стойността на санирането се покрива със 100% безвъзмездно финансиране от държавата, така собствениците няма да имат никакъв финансов ангажимент, съобщава Община Провадия

 

Категория: Местни новини

Добавено: 17 Януари 2015, 07:45

20 години хора живеят в автогара в Провадия (видео)

Вече 20 години Домът за възрастни хора с увреждания в Провадия се помещава в местната автогара. Старата сграда е изгоряла при пожар и оцелелите били настанени тук, уж временно.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 14 Януари 2015, 20:30

Инициативен комитет набира пари за ремонт на църквата в с.Бързица

За да спаси от разруха храма в село Бързица, Инициативен комитет стартира кампания за набиране на средства за ремонт. Строена след две национални катастрофи, църквата в провадийското село е била една от най-красивите и достолепни в района.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 14 Януари 2015, 20:08

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж