ВХОД:
Вход с Fb:
София: ::   |   Лондон: ::   |   Ню Йорк: ::   |   Токио: ::   |   usd 1 USD = 1.75647 BGN | gbp 1 GBP = 2.33309 BGN | chf 1 CHF = 1.8051 BGN |

Новини

Подпийнали младежи без книжки извикаха КАТ след катастрофа

Подпийнали младежи без книжки извикаха КАТ след катастрофа. Полицаите пристигнали на мястото на произшествието установили, че двамата водачи, участвали в инцидента, са пияни и нямат книжки. За куриоза алармираха от пресслужбата на полицията във Варна.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Юни 2016, 16:54

Атлетик (Провадия) се класира първи на турнира по футбол в зала в гр. Варна

Отборът на Атлетик (Провадия) завоюва първо място на турнира по футбол в зала в гр. Варна. През тази година първенството бе изключително оспорвано, а носителят на титлата се реши буквално в последния кръг. Атлетик (Провадия) успя да детронира тима на СОД-DSC и да триумфира като №1 именно след победа с 2:1 над опонента си в последния кръг.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 24 Юни 2016, 11:50

Ремонти затварят детски градини в община Провадия

През юни, юли и август няма да работи детската градина в с. Снежина, съобщиха от Община Провадия. Първите два месеца ще се извършват ремонтни и санитарно-хигиенни дейности, третият е предвиден за отпуск на целия персонал.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 6 Юни 2016, 14:52

Удължават проучванията за петрол и газ в блок "Провадия"

Проучванията за петрол и природен газ в блок „Провадия“ ще бъдат удължени с 426 дни. Решението за това е взето по време на днешното заседание на Министерския съвет, съобщават от правителствената пресслужба.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 1 Юни 2016, 18:13

До 27 май в Провадия ще раздават хранителни пакети за социално слаби

Това е вторият транш от помощи за тази година, купени с европейски пари. Раздаването ще се извърши в пунктовете в Провадия, Белослав, Долен Чифлик, Дългопол, Ветрино, Вълчи дол, Суворово, Аврен, Аксаково, Бяла и Девня.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 10 Май 2016, 15:14

Лекоатлети от Провадия спечелиха зоналните състезания в град Варна

Отборът по лека атлетика на II ОУ "Иван Вазов,, - гр. Провадия завоюва първо отборно място на зоналните състезания по лека атлетика в град Варна. В надпреварата взеха участие отбори от областите Шумен, Добрич и Варна

 

Категория: Местни новини

Добавено: 4 Май 2016, 19:21

БСП - Варна защити кмета на Провадия и обвини медиите в злонамереност

Областният съвет на БСП във Варна реагира остро срещу информацията за разкрита схема за източване на пари от държавния бюджет, в която се цитират данни от доклад на Агенцията за държавна финансова инспекция, съобщи topnovini.bg

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Април 2016, 21:34

Децата на ФК „Атлетик”-Провадия се класираха за финалите на "Футбол 9"

Децата от футболен клуб „Атлетик”-Провадия участващи в турнира "Футбол 9" с треньор Пламен Ташков се класираха за финалните срещи от надпреварата. На 23 април в гр. Суворово се играха последните мачове от турнира даващи право за класиране на финалите.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 27 Април 2016, 15:47

Разкриха схема за точене на пари от държавния бюджет в Община Провадия

Схема за източване на пари от държавния бюджет чрез документи с невярно съдържание, фиктивно вписани хора и незаконосъобразно сключен договор без проведена обществена поръчка разкри финансова инспекция след извършена проверка в Община Провадия. Това става ясно от доклад на „Агенцията за държавна финансова инспекция”

 

Категория: Местни новини

Добавено: 25 Април 2016, 17:18

Излезе първият албум на провадийската рок група Mirror

Излезе първият албум на провадийската рок група Mirror/Огледално. Той е озаглавен „Revolution inside” и съдържа десет чисто нови парчета на английски, а като бонус една от песните е записана и на български език.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 25 Април 2016, 16:26

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж