ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.61893 BGN | gbp 1 GBP = 2.27256 BGN | chf 1 CHF = 1.78452 BGN |

Новини

Убедителна победа на ГЕРБ в община Провадия

С голяма преднина пред своя опонент от БСП, победителят ГЕРБ получи 3069 гласа. За БСП в община Провадия са гласували само 1378. На трето място се нарежда ДПС с 1277 гласа. Четвърти е партията на Слави „Има Такъв Народ” с 1265 гласа.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 5 Април 2021, 10:48

Общинските съветници от БСП не подкрепиха предложението за безплатните детски градини и ясли в Провадия

Председателят на Общински съвет-Провадия Димо Диммов внесе предложение за изменение на Наредба №8 за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Провадия. Промените са свързани с взетото решение да не се заплаща такса за ползване на детски градини и яслени групи на територията на Община Провадия.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 28 Март 2021, 15:00

Стартира открита процедура за проектиране на обходния път на Провадия

Агенция „Пътна инфраструктура“ откри обществена поръчка за изработване на технически проект за обходния път на Провадия. Целта е да се осигури проектно доизграждането на започналия през 80-те години на миналия век обходен път на града, с дължина около 5 км. Срокът за подаване на офертите е до 10 май, съобщават от пътната агенция.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 26 Март 2021, 21:37

Димо Димов – Председател на ОбС- Провадия: Ивайло Илиев е нашият избор

Председателят на Общински съвет – Провадия и общински ръководител на ГЕРБ Димо Димов подкрепи категорично издигнатата от коалиция ГЕРБ-СДС кандидатура на Ивайло Илиев от община Провадия за кандидат депутат на предстоящите избори на 4 април тази година.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 23 Март 2021, 13:51

На 87 години почина голямата актриса Татяна Лолова

Великата Татяна Лолова почина на 87 години. Новината съобщи проф. Ивайло Търнев, невролог в Александровска болница и близък приятел на актрисата.

 

Категория: Новини от България и света

Добавено: 23 Март 2021, 10:04

Горско стопанство - Провадия показа фосили на 70 милиона години

Фосили и минерали на 70 милиона години. Това може да намерите в Горското стопанство в Провадия където от 6-7 години една от залите е превърната в музей.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 23 Март 2021, 09:56

Провадия-Солницата с награда „Праисторически град на десетилетието“

На десетата юбилейна церемония по връчването на годишните награди в кампанията на медия Стандарт „Чудесата на България“ - „Чудесата на десетилетието“, праисторическият солодобивен и градски център Провадия-Солницата беше отличен с наградата „Праисторически град на десетилетието“.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 22 Март 2021, 10:01

Борисов от КС Провадия: Вече сме 100% енергийно независими

„България е вече 100% енергийно независима, никой не може да ни спира кранчето или да ни извива ръцете. Страната ни става незаобиколим фактор на газовата карта в Европа. С нашите газови магистрали даваме възможност на всички да получават газ, а транзитните такси остават за българите 70 години напред“.

 

Категория: Местни новини

Добавено: 22 Март 2021, 09:46

БАН представи разработка на българска ваксина срещу COVID-19

За първи път бе публично представена и разработка на родната ваксина срещу COVID-19, дело на Института по микробиология към Академията. Проф. Пенка Петрова разказа повече за качествата на прототипа, сред които възможността да бъде съхранявана на по-висока температура от 4 градуса, притежавайки възможност да спомогне за имунния отговор на различни мутации на вируса, като наред с това би могла да бъде и впръсквана за разлика от настоящите, които се инжектират.

 

Категория: Новини от България и света

Добавено: 19 Март 2021, 00:10

От понеделник се въвеждат строги противоепидемични мерки за 10 дни

Затягат мерките срещу разпространението на COVID-19 у нас. Това стана ясно от думите на здравния министър проф. Костадин Ангелов на редовния брифинг на Националния оперативен щаб.

 

Категория: Новини от България и света

Добавено: 18 Март 2021, 11:11

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Все още не са добавени препоръчани статии.

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж