ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.61893 BGN | gbp 1 GBP = 2.27256 BGN | chf 1 CHF = 1.78452 BGN |

Подписите на рок легендите върху колата на Каварна - увреждане на общинска собственост

 

 

 

Поставянето на подписи на рок звезди върху емблематичната кола в Каварна е увреждане на общинска собственост. Това каза кметът на общината Нина Ставрева. По уникалния автомобил автографите са си оставили Алис Купър, членовете на Deep Purple, Джой ди Майо, Джоуи Темпест, Таря Турунен, Саймън Райт, Дий Снайдер. Там са автографите и на режисьора Емир Костурица и актьора Том Беринджър.

 

Миналата седмица стана ясно, че колата се продава за 30 000 лева. „Този автомобил е общинска собственост, не го продавам аз, а общинският съвет", заяви Ставрева.

 

"Не мисля, че служебният общински автомобил е най-подходящият обект за полагането на подписите на великите рок имена, които са били гости на България", коментира още тя .

 

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев коментира, че се "чувства като същински Лорд Волдеморт, който унищожава общинско имущество".
"Щом това се тълкува като увреждане, значи ние сме увредени", добави още Цонев.

 

Ставрева посочи, че Каварна е била и ще бъде рок столицата на България, но издание на „Каварна рок фест" тази година няма да има. Тя обясни, че общината не е успяла да се свърже с промоутъри, които да организират този фестивал, а общината няма финансов ресурс, който да обезпечи провеждането на такова мероприятие.

 

 

 

 

 

 

 

Категория: Новини от България и света

Добавено: 7 Юни 2017, 13:36

Прочетено: 1090 пъти

сподели новината

Коментари

Ако искате да коментирате, влезте или се регистрирайте.

Търсене в сайта:

Все още не са добавени препоръчани статии.

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж