ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.61893 BGN | gbp 1 GBP = 2.27256 BGN | chf 1 CHF = 1.78452 BGN |

Димо Димов – Председател на ОбС- Провадия: Ивайло Илиев е нашият избор

 

 

Председателят на Общински съвет – Провадия и общински ръководител на ГЕРБ Димо Димов подкрепи категорично издигнатата от коалиция ГЕРБ-СДС кандидатура на Ивайло Илиев от община Провадия за кандидат депутат  на предстоящите избори на 4 април тази година.

 

“Познавам Ивайло Илиев от дълги години и съм убеден, че той ще защити интересите на хората от община Провадия и ще помага за нейния просперитет. Ивайло е доказал във времето своите качества като човек и експерт в своята област”.

 

„Знам, че негов основен приоритет ще бъде развитието на община Провадия. Убеден съм, че той ще работи усърдно за подобряване условията на живот и работа в нашата община във всяко едно направление”.

 

„Вярвам, че Ивайло Илиев ще получи подкрепата на своите съграждани, защото това е нашият кандидат, кандидатът на община Провадия”, сподели общинският ръководител на ГЕРБ и председател на Общински съвет – Провадия Димо Димов.

 

 

 

 

Припомняме, че Ивайло Илиев бе издигнат от структурата на ГЕРБ в гр. Провадия. Той е роден, живее и работи в гр. Провадия. Висшето си образование е завършил в Икономически университет - гр. Варна, след което придобива магистърска степен по „Корпоративни финанси” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Собственик и управител е на финансово/счетоводна кантора в града.  Илиев бе общински съветник в Общински съвет – Провадия мандат 2015 – 2019 г.

 

 

 

 

 

 

Категория: Местни новини

Добавено: 23 Март 2021, 13:51

Прочетено: 710 пъти

сподели новината

Коментари

Ако искате да коментирате, влезте или се регистрирайте.

Търсене в сайта:

Все още не са добавени препоръчани статии.

Намерете ни във Фейсбук

Камери

София - бул. Витоша София - Народно събрание София - Метростанция Сердика

Пловдив – Централен площад Варна – Бул. Христо Ботев Бургас – Бул. Стефан Стамболов

Боровец – Център Златни пясъци – Център Несебър – Южен плаж